Θέλω να γίνω μέλος!

Έργο της IAESTE είναι να φέρει διαφορετικές κουλτούρες πιο κοντά μέσα από τη διαδικασία της πρακτικής άσκησης, πέρα από τις στεγνές γνώσεις των σπουδών και τις τυποποιημένες τουριστικές αντιλήψεις για τον κόσμο εκτός της χώρας μας. Συνήθως καταλαβαίνει κανείς την ομορφιά και τη σημασία της οργάνωσης αυτής αφού έχει βιώσει κάποια παρόμοια εμπειρία. Επειδή όμως τότε ίσως είναι να είναι αργά, έλα τώρα να πάρεις μια γεύση από το τι είναι η IAESTE και τι έχει να προσφέρει!

H Τοπική Επιτροπή IAESTE της Θεσσαλονίκης είναι μια καθαρά εθελοντική, φοιτητική οργάνωση και ως τέτοια χρειάζεται ΠΑΝΤΑ νέα μέλη. Κάθε περίοδος του χρόνου έχει τις δικές της προκλήσεις και ευκαιρίες που απαιτούν πολλή δουλειά και μεράκι. Το τι ακριβώς θα κάνει κάθε μέλος εξαρτάται βέβαια από τη δική του διάθεση. Όλες οι αποφάσεις της ομάδας λαμβάνονται μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες. Για εμάς πιθανό μέλος είναι κάθε ανοιχτόμυαλο άτομο που έχει διάθεση να μάθει, να ταξιδέψει, να γνωρίσει ξένους φοιτητές, να οργανώσει εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές, να δημιουργήσει, να προτείνει νέες ιδέες για το πρόγραμμα και να μυηθεί στο πνεύμα της IAESTE!

Αν λοιπόν θεωρείς πως μια πολύχρωμη, πολυπολιτισμική παρέα με ανοιχτούς ορίζοντες σου ταιριάζει, μη διστάσεις να έρθεις να μας γνωρίσεις και να σου λύσουμε τις όποιες απορίες. Δεν υπάρχει κάποια σύνθετη διαδικασία εγγραφής, το μόνο που χρειάζεται για να γίνεις μέλος είναι καλή διάθεση! Σε περιμένουμε, λοιπόν, στο γραφείο μας, να μας γνωρίσεις, να βοηθήσεις και να περάσουμε καλά!

Επικοινώνησε στο link